v
ARDA MESLEK YÜKSEKOKULU - AŞÇILIK
Program Tanıtım Bilgileri

Eğitim Olanakları

Aşçılık programı 2017 - 2018 Eğitim öğretim yılı içerisinde faaliyetlerine başlamıştır. Aşçılık Programı bünyesinde 1 adet genel maksatlı eğitim mutfağı, 1 adet pastacılık eğitimi için tasarlanmış eğitim mutfağı bulunmaktadır.

Öğrencinin mezun olduktan sonra kazanacağı yetkinlikler,

Öğrenciler programı başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra, Aşçılık ve Gastronomi bilimi alanında Ön Lisans derecesine sahip olup “Aşçı” unvanı almaktadır. Öğrenciler;

  • Ulusal ve Uluslararası mutfak ve yiyecek içecek hizmetleri alanında istihdam edilebilecek ye-terli alt yapıya sahip,
  • Alanındaki mesleki plan ve projeleri gerçekleştirme kapasitesi olan,
  • Liderlik vasıflı, etkili iletişim kurabilen, Alanında girişimci bir ruha sahip,
  • Yiyecek İçecek İşletmelerinin orta düzey yönetim ve idarelerini gerçekleştirebilecek işletme ve yönetim bilgisi olan,
  • Alanındaki yenilikleri takip edebilecek düzeyde bir yabancı dil bilgisine sahip,

Nitelikli profesyonel aşçılar ve orta düzey yiyecek içecek yöneticileri olarak çalışabilecek bilgi ve beceriyle mezun olmaları hedeflenmektedir.


Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları