v
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Hastanelerde mutfağın tanımı  
2Hastanelerde mutfağın kurulması  
3Hastanelerde mutfağın kısımları  
4Hastanelerde mutfak hijyen ve sanitasyonu  
5Hastanelerde mutfak iş gücü planlaması  
6Hastanelerde mutfak malzemesi ihale süreçleri  
7VİZE  
8Yiyecek ve içeceklerin depolanması, stok yönetimi  
9Gıda Alanındaki Envanterlerin Yönetimi   
10Yiyecek ve içeceklerin maliyeti ve finansmanı  
11Hastanelerde iş gücü için menü planlanması ve maliyetleri  
12Hastanelerde yatan hastalar için menü planlanması ve maliyetleri  
13Hastanelerde mutfak hizmetlerinde dış kaynak kullanımı  
14Satın alınan yiyecek ve içeceklerin teslim alınması ve iade koşulları  

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları