Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Hastanelerde mutfağın tanımı
2
Hastanelerde mutfağın kurulması
3
Hastanelerde mutfağın kısımları
4
Hastanelerde mutfak hijyen ve sanitasyonu
5
Hastanelerde mutfak iş gücü planlaması
6
Hastanelerde mutfak malzemesi ihale süreçleri
7
VİZE
8
Yiyecek ve içeceklerin depolanması, stok yönetimi
9
Gıda Alanındaki Envanterlerin Yönetimi
10
Yiyecek ve içeceklerin maliyeti ve finansmanı
11
Hastanelerde iş gücü için menü planlanması ve maliyetleri
12
Hastanelerde yatan hastalar için menü planlanması ve maliyetleri
13
Hastanelerde mutfak hizmetlerinde dış kaynak kullanımı
14
Satın alınan yiyecek ve içeceklerin teslim alınması ve iade koşulları
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri