Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Biyoteknoloji uygulama alanları, geleneksel ve modern biyoteknoloji
2
Besinsel döngüler
3
Besin zinciri ve biyolojik birikim
4
Fermentasyon teknolojileri
5
Alkollü içki üretimi
6
Organik asitler
7
Ara Sınav
8
Ekmek, peynir, yoğurt yapımı
9
Biyoprotein
10
Gıdaların besin değerini arttırmaya yönelik biyoteknolojik uygulamalar
11
Genetiği değiştirilmiş organizmalar
12
Genetiği değiştirilmiş gıdalar
13
Genetiği değiştirilmiş gıdaların avantajları
14
Genetiği değiştirilmiş gıdaların güvenilirliği
15
16
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri