v
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Biyoteknoloji uygulama alanları, geleneksel ve modern biyoteknoloji  
2Besinsel döngüler  
3Besin zinciri ve biyolojik birikim  
4Fermentasyon teknolojileri  
5Alkollü içki üretimi  
6Organik asitler  
7Ara Sınav  
8Ekmek, peynir, yoğurt yapımı  
9Biyoprotein  
10Gıdaların besin değerini arttırmaya yönelik biyoteknolojik uygulamalar  
11Genetiği değiştirilmiş organizmalar  
12Genetiği değiştirilmiş gıdalar  
13Genetiği değiştirilmiş gıdaların avantajları  
14Genetiği değiştirilmiş gıdaların güvenilirliği  
15   
16   

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları