Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Giriş ve Dersi tanıtım
2
Besin sanayinde akıllı ambalajlama ve izlenebilirlik
3
Probiyotikler
4
Prebiyotikler- Simbiyotikler
5
Gıda sanayinde enzim kullanımı
6
Atık gıdaların değerlendirimesi
7
Ara Sınav
8
Gıda sanayinde mikroorganizma kullanımı
9
Fonksiyonel Gıdalar
10
Fonksiyonel Gıdalar
11
Gıda teknolojisinde nanoteknoloji uygulamaları
12
Gıda teknolojisinde nanoteknoloji uygulamaları
13
Yüksek basınç uygulamaları
14
Gıda sanayinde engeller teknolojisi
15
16
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri