v
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Giriş ve Dersi tanıtım  
2Besin sanayinde akıllı ambalajlama ve izlenebilirlik  
3Probiyotikler  
4Prebiyotikler- Simbiyotikler  
5Gıda sanayinde enzim kullanımı  
6Atık gıdaların değerlendirimesi  
7Ara Sınav  
8Gıda sanayinde mikroorganizma kullanımı  
9Fonksiyonel Gıdalar  
10Fonksiyonel Gıdalar  
11Gıda teknolojisinde nanoteknoloji uygulamaları  
12Gıda teknolojisinde nanoteknoloji uygulamaları  
13Yüksek basınç uygulamaları  
14Gıda sanayinde engeller teknolojisi  
15   
16   

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları