v
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Gıda katkı maddeleri tanım ve ilgili yasal düzenlemeler  
2Gıda katkı maddelerinin sınıflandırılması  
3Gıda katkı maddelerinin toksikolojik değerlendirilmesi  
4Antioksidanlar  
5Asitliği düzenleyiciler  
6 Emülgatörler  
7Ara sınav  
8Gamlar, koruyucular  
9Lezzet maddeleri  
10Renklendiriciler  
11Tatlandırıcılar  
12Topaklanmayı önleyiciler  
13Diğer gıda katkı maddeleri (stabilizörler, nem vericiler vb.)  
14Diğer gıda katkı maddeleri (stabilizörler, nem vericiler vb.)  
15   
16   

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları