Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Gıda katkı maddeleri tanım ve ilgili yasal düzenlemeler
2
Gıda katkı maddelerinin sınıflandırılması
3
Gıda katkı maddelerinin toksikolojik değerlendirilmesi
4
Antioksidanlar
5
Asitliği düzenleyiciler
6
Emülgatörler
7
Ara sınav
8
Gamlar, koruyucular
9
Lezzet maddeleri
10
Renklendiriciler
11
Tatlandırıcılar
12
Topaklanmayı önleyiciler
13
Diğer gıda katkı maddeleri (stabilizörler, nem vericiler vb.)
14
Diğer gıda katkı maddeleri (stabilizörler, nem vericiler vb.)
15
16
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri