Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Besin kimyasına giriş, genel olarak besinlerin bileşimi
2
Çözeltiler ve kolloid sistemler
3
Karbonhidratların sınıflandırılması ve yapıları
4
Karbonhidratların özellikleri
5
Proteinlerin yapısı
6
Proteinlerin genel özellikleri
7
Yağların yapısı
8
Yağların genel özellikleri
9
Enzimlerin sınıflandırılması, yapısı ve enzim aktivitesini etkileyen etmenler
10
Enzimlerin besin sanayisinde kullanım alanları
11
Besinlerde bulunan pigmentler, tat ve koku öğelerinin yapısı
12
Besinlerde bulunan pigmentlerin genel özellikleri ve işlevleri
13
Besinlerde bulunan tat ve koku öğelerinin genel özellikleri ve işlevleri
14
Besin öğelerinin farklı koşullardaki değişimleri
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri