v
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Besin işleme basamakları ve yöntemleri  
2Besin işleme basamakları ve yöntemleri  
3Süt ve süt ürünleri işleme teknoljisi  
4Süt ve süt ürünleri işleme teknoljisi  
5Et ve et ürünleri işleme teknolojisi  
6Et ve et ürünleri işleme teknolojisi  
7Meyve sebze işleme teknolojisi  
8Tahıl işleme teknolojisi  
9Tahıl işleme teknolojisi  
10Yağ teknolojisi  
11Fermentasyon teknolojisi  
12Fermentasyon teknolojisi  
13Özel gıdalar teknoljisi  
14Özel gıdalar teknoljisi  

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları