Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Besin işleme basamakları ve yöntemleri
2
Besin işleme basamakları ve yöntemleri
3
Süt ve süt ürünleri işleme teknoljisi
4
Süt ve süt ürünleri işleme teknoljisi
5
Et ve et ürünleri işleme teknolojisi
6
Et ve et ürünleri işleme teknolojisi
7
Meyve sebze işleme teknolojisi
8
Tahıl işleme teknolojisi
9
Tahıl işleme teknolojisi
10
Yağ teknolojisi
11
Fermentasyon teknolojisi
12
Fermentasyon teknolojisi
13
Özel gıdalar teknoljisi
14
Özel gıdalar teknoljisi
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri