v
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Gıda Hizmet Sisteminde Ticari Kuruluşlar   
2Organizasyon  
3Ticari Kuruluşlarda Organizasyon ve Mutfak Personeli  
4 Ticari İşletmeler İçin Mutfak Planı  
5Gıda Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri  
6Yiyecek Hizmet Sistemlerinde Sosis, Kepçe, Garnitür ve Sebze Segmentleri  
7 Büyük Ölçekli Gıda Hazırlığı  
8Ticari İşletmelerde Hizmet Yöntemi  
9Servis Metotları  
10Hijyen  
11HACCP  
12Maliyet Kontrol  
13Gıda Servis Sistemlerinde HACCP ve ISO 22000 Yaklaşımı  
14Gıda Servis Sistemlerinde Kullanılan Kontrol Sistemi