Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Gıda Hizmet Sisteminde Ticari Kuruluşlar
2
Organizasyon
3
Ticari Kuruluşlarda Organizasyon ve Mutfak Personeli
4
Ticari İşletmeler İçin Mutfak Planı
5
Gıda Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri
6
Yiyecek Hizmet Sistemlerinde Sosis, Kepçe, Garnitür ve Sebze Segmentleri
7
Büyük Ölçekli Gıda Hazırlığı
8
Ticari İşletmelerde Hizmet Yöntemi
9
Servis Metotları
10
Hijyen
11
HACCP
12
Maliyet Kontrol
13
Gıda Servis Sistemlerinde HACCP ve ISO 22000 Yaklaşımı
14
Gıda Servis Sistemlerinde Kullanılan Kontrol Sistemi
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri