v
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Toplu Beslenmenin Tanımı ve Önemi, Toplu Beslenme Yapan Kurumların Genel Özellikleri  
2Toplu Beslenmenin Tanımı ve Önemi, Toplu Beslenme Yapan Kurumların Genel Özellikleri  
3Toplu Beslenme Sistemlerinde Yönetim ve Organizasyon  
4Toplu Beslenme Sistemlerinde Stratejik Yönetim ve Kalite İyileştirme Stratejileri  
5TBS’de İnsan Kaynakları Yönetimi, TBS Çalışanlarının Organizasyonu, Görev Tanımları  
6TBS’ de Fiziki Koşullar, Mutfak ve Yemekhane Donanımı  
7TBS’ de Fiziki Koşullar, Mutfak ve Yemekhane Donanımı  
8Toplu Beslenme Sistemlerinde Kullanılan Araç-Gereçler  
9Standart Yemek Tarifeleri, TBS’de Oluşan Artıklar ve Önleme Yolları  
10Satın Alma Teknikleri  
11Satın Alma Teknikleri  
12Depolama İlkeleri  
13TBS’de İş Güvenliği  
14Menü Planlanlama  

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları