Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Toplu Beslenmenin Tanımı ve Önemi, Toplu Beslenme Yapan Kurumların Genel Özellikleri
2
Toplu Beslenmenin Tanımı ve Önemi, Toplu Beslenme Yapan Kurumların Genel Özellikleri
3
Toplu Beslenme Sistemlerinde Yönetim ve Organizasyon
4
Toplu Beslenme Sistemlerinde Stratejik Yönetim ve Kalite İyileştirme Stratejileri
5
TBS’de İnsan Kaynakları Yönetimi, TBS Çalışanlarının Organizasyonu, Görev Tanımları
6
TBS’ de Fiziki Koşullar, Mutfak ve Yemekhane Donanımı
7
TBS’ de Fiziki Koşullar, Mutfak ve Yemekhane Donanımı
8
Toplu Beslenme Sistemlerinde Kullanılan Araç-Gereçler
9
Standart Yemek Tarifeleri, TBS’de Oluşan Artıklar ve Önleme Yolları
10
Satın Alma Teknikleri
11
Satın Alma Teknikleri
12
Depolama İlkeleri
13
TBS’de İş Güvenliği
14
Menü Planlanlama
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri