v
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Yaşlılık süreci ve özellikleri  
2Dünya’da ve Türkiye'de yaşlı nüfus yapısı  
3Yaşlılığın fizyolojisi  
4Yaşlanmanın fiziksel, sosyal ve çevresel etkileri  
5Yaşlı bireylerin beslenme durumlarının değerlendirilmesi  
6Hastalıkların oluşumunda beslenmenin etkisi  
7Hastalıkların oluşumunda beslenmenin etkisi  
8Yaşlılık döneminde sık görülen hastalıklarda beslenme  
9Yaşlılık döneminde sık görülen hastalıklarda beslenme  
10Yaşlılık döneminde sık görülen hastalıklarda beslenme  
11Yaşlılık döneminde besin ilaç etkileşimi  
12Yaşlılık döneminde besin güvencesi ve güvenliği  
13Yaşlı bakım merkezlerinde beslenmenin planlanması  
14Yaşlı bakım merkezlerinde beslenmenin planlanması