Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Yaşlılık süreci ve özellikleri
2
Dünya’da ve Türkiye'de yaşlı nüfus yapısı
3
Yaşlılığın fizyolojisi
4
Yaşlanmanın fiziksel, sosyal ve çevresel etkileri
5
Yaşlı bireylerin beslenme durumlarının değerlendirilmesi
6
Hastalıkların oluşumunda beslenmenin etkisi
7
Hastalıkların oluşumunda beslenmenin etkisi
8
Yaşlılık döneminde sık görülen hastalıklarda beslenme
9
Yaşlılık döneminde sık görülen hastalıklarda beslenme
10
Yaşlılık döneminde sık görülen hastalıklarda beslenme
11
Yaşlılık döneminde besin ilaç etkileşimi
12
Yaşlılık döneminde besin güvencesi ve güvenliği
13
Yaşlı bakım merkezlerinde beslenmenin planlanması
14
Yaşlı bakım merkezlerinde beslenmenin planlanması
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri