Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Fonksiyonel gıdaların tanımı ve tarihçesi
2
Fonksiyonel gıdaların fonksiyonları ve özellikleri
3
Fonksiyonel gıdaların fonksiyonları ve özellikleri
4
Fonksiyonel gıdaların hastalıkların önlenmesinde ve yaşam kalitesinin iyileştirilmesindeki rolü
5
Fonksiyonel gıdaların hastalıkların önlenmesinde ve yaşam kalitesinin iyileştirilmesindeki rolü
6
Fonksiyonel gıdaların hastalıkların önlenmesinde ve yaşam kalitesinin iyileştirilmesindeki rolü
7
Fonksiyonel gıdaların hastalıkların önlenmesinde ve yaşam kalitesinin iyileştirilmesindeki rolü
8
Fonksiyonel gıda biliminin teknolojik bakış açısı
9
Fonksiyonel gıda biliminin teknolojik bakış açısı
10
Fonksiyonel gıdalar konusunda son gelişmeler ve çalışmalar
11
Fonksiyonel gıdalar konusunda son gelişmeler ve çalışmalar
12
Fonksiyonel gıdalar konusunda son gelişmeler ve çalışmalar
13
Fonksiyonel gıdalar konusunda son gelişmeler ve çalışmalar
14
Fonksiyonel gıdalar konusunda son gelişmeler ve çalışmalar
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri