v
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Fonksiyonel gıdaların tanımı ve tarihçesi  
2Fonksiyonel gıdaların fonksiyonları ve özellikleri  
3Fonksiyonel gıdaların fonksiyonları ve özellikleri  
4Fonksiyonel gıdaların hastalıkların önlenmesinde ve yaşam kalitesinin iyileştirilmesindeki rolü  
5Fonksiyonel gıdaların hastalıkların önlenmesinde ve yaşam kalitesinin iyileştirilmesindeki rolü  
6Fonksiyonel gıdaların hastalıkların önlenmesinde ve yaşam kalitesinin iyileştirilmesindeki rolü  
7Fonksiyonel gıdaların hastalıkların önlenmesinde ve yaşam kalitesinin iyileştirilmesindeki rolü  
8Fonksiyonel gıda biliminin teknolojik bakış açısı  
9Fonksiyonel gıda biliminin teknolojik bakış açısı  
10Fonksiyonel gıdalar konusunda son gelişmeler ve çalışmalar  
11Fonksiyonel gıdalar konusunda son gelişmeler ve çalışmalar  
12Fonksiyonel gıdalar konusunda son gelişmeler ve çalışmalar  
13Fonksiyonel gıdalar konusunda son gelişmeler ve çalışmalar  
14Fonksiyonel gıdalar konusunda son gelişmeler ve çalışmalar  

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları