v
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Beslenme durumunun saptanmasının önemi  
2Tıbbi öykü /anemnez alma  
3Besin tüketiminin saptama yöntemleri  
4Besin tüketiminin saptama yöntemleri  
5Besin tüketiminin saptama yöntemlerinin karşılaştırılması  
6Biyokimyasal testler ve biyofizik yöntemler  
7Beslenme durumunun saptanmasında kullanılan tarama testleri  
8Beslenme durumunun saptanmasında kullanılan tarama testleri  
9Antropometrik ölçümler  
10Antropometrik ölçümler  
11Vücut bileşiminin saptanması  
12Vücut bileşiminin saptanması  
13Diyet kalite indeksleri  
14Diyet kalite indeksleri  

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları