Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Beslenme ve sağlık arasındaki ilişki, yaşam için gerekli besinler
2
Karbonhidratın tanımı ve sınıflandırması
3
Karbonhidrat metabolizması, sindirim ve emilim
4
Lipitlerin tanımı ve sınıflandırılması
5
Lipid metabolizması, sindirim ve emilimi
6
Proteinlerin tanımı ve sınıflandırılması
7
Protein metabolizması, sindirim ve emilim
8
Nükleik asit
9
Enzimler ve Hormonlar
10
Vitaminler (Yağda eriyen vitaminler)
11
Vitaminler (Suda eriyen vitaminler)
12
Su ve Mineraller
13
Enerji
14
Bireysel besin tüketim kaydının değerlendirilmesi
15
16
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri