v
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Beslenme ve sağlık arasındaki ilişki, yaşam için gerekli besinler  
2Karbonhidratın tanımı ve sınıflandırması  
3Karbonhidrat metabolizması, sindirim ve emilim  
4Lipitlerin tanımı ve sınıflandırılması  
5Lipid metabolizması, sindirim ve emilimi  
6Proteinlerin tanımı ve sınıflandırılması  
7Protein metabolizması, sindirim ve emilim  
8Nükleik asit   
9Enzimler ve Hormonlar  
10Vitaminler (Yağda eriyen vitaminler)  
11Vitaminler (Suda eriyen vitaminler)  
12Su ve Mineraller  
13Enerji   
14Bireysel besin tüketim kaydının değerlendirilmesi  
15   
16   

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları