Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Genetik varyasyon: beslenme uygulamaları
2
Genler ve besin ögeleri veya besin bileşenleri arasındaki ilişki
3
Besin ögeleri ve gen ekspresyonu
4
Gıda bileşenlerinin etkinliği ve güvenliğinin değerlendirilmesinde nutrigenomikler
5
Genetik varyasyon ve beslenme gereksinimleri
6
Vitamin metabolizması, genetik ve çevre
7
Nutrigenomik
8
Nutrigenomik
9
Genler, diyet ve plazma lipidleri
10
Çevresel etkileşimler ve koroner kalp hastalığı
11
Tip 1 Diyabette gen-besin ögesi etkileşimi
12
Kanser nutrigenomikleri
13
Obesite genetiği
14
Epigenetik
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri