Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Su ve sağlık
2
İçecekler ve sağlık
3
İçececekler için yasal düzenlemeler
4
Alkolsüz soğuk içecekler ve servisi
5
Alkolsüz soğuk içecekler ve servisi
6
Alkolsüz sıcak içecekler ve servisi
7
Alkolsüz sıcak içecekler ve servisi
8
Alkollü içecekler ve servisi
9
Alkollü içecekler ve servisi
10
Türkiye'ye özgü içecekler
11
Uluslararası İçecekler
12
Farklı içecek tarfileri geliştirme
13
Farklı içecek tarfileri geliştirme
14
Farklı içecek tarfileri geliştirme
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri