v
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Beslenme ve çevre etkileşimi  
2Antik Çağ Dönemi ve Beslenme  
3M.Ö. Dönemde Beslenme  
4M.S. Döneminde Beslenme  
5Tarihsel Süreçte Besin Üretimi ve Tüketimi  
6Tarihsel Süreçte Besin Üretim Araç-Gereçleri  
7Tarihsel Süreçte Beslenme Alışkanlıklarında Oluşan Değişiklikler-I  
8Tarihsel Süreçte Beslenme Alışkanlıklarında Oluşan Değişiklikler-I  
9Ülkelerin beslenme alışkanlıkları arasındaki farklar -I  
10Ülkelerin beslenme alışkanlıkları arasındaki farklar -II  
11Dinlerin Beslenmeye Etkisi  
12Ekonominin beslenmeye etkisi  
13Politikanın beslenmeye etkisi  
14Sosyal Durumun ve çevrenin beslenmeye etkisi  

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları