Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Beslenme ve çevre etkileşimi
2
Antik Çağ Dönemi ve Beslenme
3
M.Ö. Dönemde Beslenme
4
M.S. Döneminde Beslenme
5
Tarihsel Süreçte Besin Üretimi ve Tüketimi
6
Tarihsel Süreçte Besin Üretim Araç-Gereçleri
7
Tarihsel Süreçte Beslenme Alışkanlıklarında Oluşan Değişiklikler-I
8
Tarihsel Süreçte Beslenme Alışkanlıklarında Oluşan Değişiklikler-I
9
Ülkelerin beslenme alışkanlıkları arasındaki farklar -I
10
Ülkelerin beslenme alışkanlıkları arasındaki farklar -II
11
Dinlerin Beslenmeye Etkisi
12
Ekonominin beslenmeye etkisi
13
Politikanın beslenmeye etkisi
14
Sosyal Durumun ve çevrenin beslenmeye etkisi
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri