v
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Besin kalitesi ve etkileyen etmenler  
2Besin kalitesi ve etkileyen etmenler  
3Besin kalitesinin sübjektif olarak değerlendirilmesinde kullanılan yöntemler  
4Fonksiyonel besinler  
5Pre ve probiyotikler  
6Genetik modifiye besinler   
7Soya  
8Sebze ve meyveler  
9Yumurta  
10Süt ve süt ürünleri  
11Et ve et ürünleri  
12Tahıllar  
13 Çay ve kahve  
14 Kakao ve çikolatada bulunan ögeler, özellikleri ve işlevleri  

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları