Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Besin kalitesi ve etkileyen etmenler
2
Besin kalitesi ve etkileyen etmenler
3
Besin kalitesinin sübjektif olarak değerlendirilmesinde kullanılan yöntemler
4
Fonksiyonel besinler
5
Pre ve probiyotikler
6
Genetik modifiye besinler
7
Soya
8
Sebze ve meyveler
9
Yumurta
10
Süt ve süt ürünleri
11
Et ve et ürünleri
12
Tahıllar
13
Çay ve kahve
14
Kakao ve çikolatada bulunan ögeler, özellikleri ve işlevleri
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri