Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Besin toksikolojinin ilkeleri
2
Besinlerdeki zehirli bileşiklerin belirlenmesi
3
Zehirlenme testleri
4
Hayvansal besinlerdeki doğal zehirler
5
Bitkisel besinlerdeki doğal zehirler
6
Besinlerdeki Mikrobiyal zehirler; Algler, mantarlar, bakteriler
7
Besinlerdeki Mikrobiyal zehirler; Algler, mantarlar, bakteriler
8
Endüstriyel Artıklarla oluşan zehirli bulaşmalar
9
Gıda katkı maddeleri
10
Gıda katkı maddeleri
11
Gıda katkı maddeleri
12
Besinlerin İşlenmeleri sırasında oluşan zehirli bileşikler.
13
Besinlerin İşlenmeleri sırasında oluşan zehirli bileşikler.
14
Besin alerjileri ve duyarlılıkları
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri