v
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Besin toksikolojinin ilkeleri  
2Besinlerdeki zehirli bileşiklerin belirlenmesi  
3Zehirlenme testleri  
4Hayvansal besinlerdeki doğal zehirler  
5Bitkisel besinlerdeki doğal zehirler  
6Besinlerdeki Mikrobiyal zehirler; Algler, mantarlar, bakteriler  
7Besinlerdeki Mikrobiyal zehirler; Algler, mantarlar, bakteriler  
8Endüstriyel Artıklarla oluşan zehirli bulaşmalar  
9Gıda katkı maddeleri  
10Gıda katkı maddeleri  
11Gıda katkı maddeleri  
12Besinlerin İşlenmeleri sırasında oluşan zehirli bileşikler.  
13Besinlerin İşlenmeleri sırasında oluşan zehirli bileşikler.  
14Besin alerjileri ve duyarlılıkları  

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları