v
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Tarihsel süreçte beslenme alışkanlıkları  
2Tarihsel süreçte beslenme alışkanlıkları  
3Beslenmeyi etkileyen faktörler  
4Dinler ve beslenme  
5Ülkelerin beslenme kültürü  
6Ülkelerin beslenme kültürü  
7Ülkelerin beslenme kültürü  
8Ülkelerin beslenme kültürü  
9Ülkelerin beslenme kültürü  
10Ülkelerin beslenme kültürü  
11Ülkelerin beslenme kültürü  
12Ülkelerin beslenme kültürü  
13Ülkelerin beslenme kültürü  
14Ülkelerin beslenme kültürü  

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları