v
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Mutfak Kültürü  
2Mutfak kültürünün tarihsel gelişimi  
3Çin Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma  
4Hindistan Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma  
5Fransız Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma  
6İtalyan Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma  
7Meksika Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma  
8Macar Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma  
9Japon Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma  
10Tayland Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma  
11Yunan Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma  
12Rus Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma  
13özbekistan Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma  
14Türk Mutfağı Kültürü  

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları