Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Mutfak Kültürü
2
Mutfak kültürünün tarihsel gelişimi
3
Çin Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma
4
Hindistan Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma
5
Fransız Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma
6
İtalyan Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma
7
Meksika Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma
8
Macar Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma
9
Japon Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma
10
Tayland Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma
11
Yunan Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma
12
Rus Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma
13
özbekistan Kültürü, Mutfağı ve yerel yemeklerini tanıma
14
Türk Mutfağı Kültürü
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri