Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Besin Mevzuatı ve Kontrolüne Giriş
2
Kalite kavramı
3
Gıdaların Kalite Öğeleri
4
Türk Gıda Kodeksi
5
Gıda Kontrolü
6
Gıda Standartları
7
Tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları (HACCP)
8
Gıda Katkı Maddelerinin Özellikleri ve Besinlerde Kullanımı
9
Gıda Mevzuatı Açısından Gıdalarda Bulunan Kontaminantlar
10
Gıda Kontrol Örgütleri
11
Gıda kodeksi etiketleme yönetmeliği
12
Gıda ambalajları
13
Örnek numunelerin alınması
14
Tüketici Sağlığının Korunması
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri