v
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Besin Mevzuatı ve Kontrolüne Giriş  
2Kalite kavramı  
3Gıdaların Kalite Öğeleri  
4Türk Gıda Kodeksi  
5Gıda Kontrolü   
6Gıda Standartları   
7Tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları (HACCP)  
8Gıda Katkı Maddelerinin Özellikleri ve Besinlerde Kullanımı  
9Gıda Mevzuatı Açısından Gıdalarda Bulunan Kontaminantlar  
10Gıda Kontrol Örgütleri  
11Gıda kodeksi etiketleme yönetmeliği  
12Gıda ambalajları  
13Örnek numunelerin alınması   
14Tüketici Sağlığının Korunması  

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları