Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Beslenme sağlık ilişkisi
2
Şişmanlık ve yeme bozukluklarında beslenme ilkeleri
3
Diabetus Mellutusta beslenme ilkeleri
4
Kroner kalp hastalıklarının önlenmesinde ve hastalığın tedavisinde beslenmenin önemi
5
Hiper tansiyonda beslenme ilkeleri
6
Karaciğer hastalıklarının tedavisinde beslenmenin önemi
7
Böbrek hastalıklarında beslenmenin önemi
8
Kanserin önlenmesinde ve tedavisinde beslenmenin önemi
9
GİS hastalıklarında beslenme ilkeler
10
GİS hastalıklarında beslenme ilkeler
11
Enfeksiyon hastalıklarında beslenme ilkeleri
12
Allerji ve solunum yolu hastalıklarında beslenmenin önemi
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri