v
Geri
Yazdır
Sayı 
Öğrenme Çıktısı 
1hastanelerde mutfak tanımı ve fiziksel yapılanmasını açıklayabilir
2yiyecek ve içeceklerin depolanması ve stok yönetimini açıklayabilir
3satın alınan yiyecek ve içeceklerin teslim alınması ve iade koşullarını açıklayabilir.

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları