Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
Sayı
Öğrenme Çıktısı
1
Besin kaynaklarını ve besinsel döngüleri açıklar
2
Besin zincirini ve biyolojik birikimi açıklar
3
Fermentasyon teknolojilerini açıklar
4
Fermentasyon teknolojileri ile alkollü içki, organik asit, dekstran, amino asit vb. ürünlerin elde edilişlerini açıklar
5
Besin maddelerinin kirlenmesini önleyici tedbirler alır
6
Besinlerin besin değerini arttırmaya yönelik biyoteknolojik uygulamaları yorumlar
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri