v
Geri
Yazdır
Sayı 
Öğrenme Çıktısı 
1Besin kaynaklarını ve besinsel döngüleri açıklar
2Besin zincirini ve biyolojik birikimi açıklar
3Fermentasyon teknolojilerini açıklar
4Fermentasyon teknolojileri ile alkollü içki, organik asit, dekstran, amino asit vb. ürünlerin elde edilişlerini açıklar
5Besin maddelerinin kirlenmesini önleyici tedbirler alır
6Besinlerin besin değerini arttırmaya yönelik biyoteknolojik uygulamaları yorumlar
7 
8 
9 
10 
11 
12 
13 
14 
15 

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları