v
Geri
Yazdır
Sayı 
Öğrenme Çıktısı 
1Gıda katkı maddelerinin genel özelliklerini öğrenir
2Gıda katkı maddelerinin toksikolojik değerlendirmeleri, sınıfları, gıdalarda kullanım alanları ve yasal düzenlemeleri konusunda bilgi sahibi olur
3Antioksidanların önemini kavrar
4Asitliği düzenleyiciler, emülgatörler, gamlar ve koruyucu maddeler konusunda bilgi edinir
5Lezzet maddeleri, renklendiriciler, tatlandırıcılar konusunda bilgi sahibi olur
6 
7 
8 
9 
10 
11 
12 
13 
14 
15 

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları