v
Geri
Yazdır
Sayı 
Öğrenme Çıktısı 
1 Besin bileşenlerinin kimyasal yapıları hakkında bilgi sahibi olur..
2. Besinlerin kalitesini etkileyen kimyasal ve fiziksel reaksiyonları anlar.
3Besinle ilgili temel analizlerin ilkesini kavrar.
4Besin analizlerinde temel nitel/nicel yöntemleri kullanıma becerisi kazanır,
5Bilgi ve analiz sonuçlarını değerlendirerek yazılı ve sözlü olarak açıklar.

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları