Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
Sayı
Öğrenme Çıktısı
1
Besin bileşenlerinin kimyasal yapıları hakkında bilgi sahibi olur..
2
. Besinlerin kalitesini etkileyen kimyasal ve fiziksel reaksiyonları anlar.
3
Besinle ilgili temel analizlerin ilkesini kavrar.
4
Besin analizlerinde temel nitel/nicel yöntemleri kullanıma becerisi kazanır,
5
Bilgi ve analiz sonuçlarını değerlendirerek yazılı ve sözlü olarak açıklar.
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri