v
Geri
Yazdır
Sayı 
Öğrenme Çıktısı 
1Besin kalitesi kavramını bilir ve kaliteyi etkileyen etmenler hakkında bilgi sahibi olur.
2Besin kalitesinin duyusal olarak değerlendirilmesinde kullanılan yöntemleri bilir ve uygular.
3Fonksiyonel besinler hakkında yeterli bilgiye sahip olur.
4Besinlerle ilgili güncel konuları tartışma becerisi kazanır.
5Besin bileşenlerinin kimyasal olarak önemli özelliklerini ayırt eder ve tanımlar.

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları