Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
Sayı
Öğrenme Çıktısı
1
Besin kalitesi kavramını bilir ve kaliteyi etkileyen etmenler hakkında bilgi sahibi olur.
2
Besin kalitesinin duyusal olarak değerlendirilmesinde kullanılan yöntemleri bilir ve uygular.
3
Fonksiyonel besinler hakkında yeterli bilgiye sahip olur.
4
Besinlerle ilgili güncel konuları tartışma becerisi kazanır.
5
Besin bileşenlerinin kimyasal olarak önemli özelliklerini ayırt eder ve tanımlar.
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri