Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
Sayı
Öğrenme Çıktısı
1
Dünya'daki farklı kültürleri araştırır
2
Kültürlerin mutfaklara olan etkilerini ilişkilendirir
3
Farklı mutfakların yerel yemeklerini öğrenir.
4
Türk mutfağı'nın diğer mutfaklardan ayıran özellikleri kavrar.
5
Türk yöresel yemekleri ile ilgili yayın tarar.
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri