Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
ARDA MESLEK YÜKSEKOKULU - LABORATUVAR TEKNOLOJİSİ
Ders Kodu
Ders Adı
PC1
PC2
PC3
PC4
PC5
PC6
PC7
PC8
PC9
PC10
PC11
PC12
LAB116
Analitik Kimya
5
5
5
5
5
5
5
3
3
1
1
1
LAB118
Analitik Kimya Laboratuvarı
1
5
5
3
2
2
2
1
1
1
1
1
LAB243
Analiz Sonuçlarının Değerlendirilmesi
5
4
5
3
5
3
5
4
3
2
2
1
LAB130
Araştırma Yöntem ve Teknikleri
4
2
5
5
5
3
5
5
5
1
5
3
ZAI100
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
BDE101
Beden Eğitimi I
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
BDE102
Beden Eğitimi II
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
BTP100
Bilgi ve İletişim Teknolojisi
3
3
2
5
5
2
1
1
LAB125
Bitki ve Toprak Analizleri
3
1
5
5
5
4
5
4
2
1
1
1
LAB245
Bitkisel Yağ Analizleri
1
4
5
5
4
4
4
3
4
1
3
1
LAB124
Biyokimya
5
1
1
1
2
1
1
3
4
1
5
4
LAB126
Biyokimyasal Teknikler
4
5
5
5
5
5
5
3
1
5
5
LAB241
Biyomalzemeler
3
4
5
4
5
4
5
3
4
3
1
5
LAB127
Çevre Kimyası
3
3
2
3
5
5
3
3
3
3
1
1
LAB138
Elektrokimya
2
1
1
2
3
1
1
3
2
1
1
1
LAB235
Endüstriyel Analiz
5
1
1
4
5
3
5
3
5
2
1
1
LAB237
Endüstriyel Analiz Laboratuvarı
2
3
5
4
4
4
4
3
3
2
1
1
LAB229
Enstrümental Analiz
1
5
5
4
4
4
4
4
4
2
1
1
LAB115
Genel Kimya
5
3
3
4
3
2
1
1
LAB117
Genel Kimya Laboratuvarı
4
5
5
4
3
5
2
3
2
1
1
1
LAB233
Gıda Analizleri
2
5
5
4
4
4
4
4
4
2
5
1
LAB134
Gıda Katkı Maddeleri
3
1
2
3
5
3
5
3
1
1
5
3
LAB231
Gıda Kimyası
3
1
1
4
4
2
2
3
2
1
5
1
LAB249
Gübre Analizleri
2
5
4
4
4
4
4
3
3
2
1
1
LAB239
Hijyen ve Sanitasyon
1
2
2
4
4
4
4
4
3
2
2
2
LAB119
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
5
4
5
1
5
5
4
4
2
1
1
1
LAB251
Kromatografik Analiz Teknikleri
2
3
3
4
4
4
4
4
3
2
1
1
LAB121
Laboratuvar Teknikleri
2
5
5
5
5
3
5
4
4
4
1
3
MAT100
Matematik
5
1
1
4
3
1
2
2
2
1
2
1
LAB253
Mesleki Yabancı Dil
1
1
1
4
4
1
3
3
3
3
1
1
LAB120
Mikrobiyoloji
5
5
5
5
3
4
5
5
5
2
5
5
LAB122
Mikrobiyoloji Laboratuvarı
1
3
5
3
2
5
5
5
2
1
5
1
LAB128
Polimer Teknolojisi
5
1
5
5
5
2
5
4
4
3
1
LAB129
Su Analizleri
3
5
5
5
5
5
5
3
2
3
3
5
LAB123
Teknolojinin Bilimsel İlkeleri
3
3
3
2
5
3
5
3
5
5
2
2
ZTD100
Türk Dili
1
1
1
2
2
1
2
5
3
4
LAB247
Uygulamalı Girişimcilik
1
1
1
5
5
1
3
5
1
1
1
1
ZYD100
Yabancı Dil
1
1
1
4
4
1
4
3
3
1
1
1
LAB132
Yem Analizleri
1
1
2
2
3
2
2
2
2
1
2
1
LAB136
Yemek Kültür ve Tarihi
1
1
1
2
1
1
5
5
1
1
2
1
Loading…
Program Bilgileri
Öğretim Programı
Programın Öğrenme Çıktıları
Ders-Program Yeterlilik İlişkileri
Ders-Kategori Listesi
Alınacak Derece
Amaç Ve Hedefler
Bölüm Başkanı Ve AKTS Koordinatörü
Kabul Koşulları
Mezuniyet Koşulları
Program Yeterlilikleri (Gruplandırılmış)
Program Yeterlilikleri (İlişkilendirilmiş)
Program Yeterlilikleri (Sıralı)
Sınav Değerlendirme Kuralları
Üst Kademeye Geçiş