Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
ARDA MESLEK YÜKSEKOKULU - GIDA TEKNOLOJİSİ
Ders Kodu
Ders Adı
PC1
PC2
PC3
PC4
PC5
PC6
PC7
PC8
PC9
PC10
PC11
PC12
PC13
PC14
PC15
PC16
GID279
Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi
3
3
5
5
4
2
2
2
4
3
2
1
1
1
3
1
GID287
Analiz Sonuçlarının Değerlendirilmesi
1
1
1
1
1
3
1
1
5
5
1
3
1
1
4
1
GID188
Araştırma Yöntem ve Teknikleri
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
2
1
5
1
5
1
GID299
Aromatik Bitkiler ve Baharatlar
1
2
1
2
1
1
1
5
1
1
1
1
1
1
1
1
ZAI100
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
BDE101
Beden Eğitimi I
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
BDE102
Beden Eğitimi II
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
BTP100
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
4
5
1
1
GID277
Bitkisel Yağ Teknolojisi
5
5
5
5
3
2
3
1
2
1
2
1
1
1
3
1
GID289
Biyoteknoloji
3
1
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1
2
1
3
1
CEV100
Çevre Koruma
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
2
1
1
1
3
5
GID295
Enstrümental Analiz
1
1
1
1
1
4
1
1
4
5
1
1
1
1
3
1
GID281
Et ve Ürünleri Teknolojisi
3
3
5
5
4
2
2
2
4
3
2
1
1
1
3
1
GID171
Genel Kimya
1
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1
5
1
1
1
1
GID173
Genel Mikrobiyoloji
5
1
3
1
3
1
5
1
5
5
2
1
1
1
2
1
GID175
Genel Mikrobiyoloji Laboratuvarı
1
1
1
1
1
1
5
1
5
5
2
1
1
1
2
1
GID181
Gıda Ambalajlama ve Depolama
4
2
2
2
1
1
1
1
1
1
2
1
1
1
4
2
GID177
Gıda İşleme İlkeleri
5
1
5
5
5
5
1
1
1
1
1
1
1
1
3
1
GID283
Gıda Katkı Maddeleri
2
2
1
1
1
1
2
5
1
1
3
1
1
1
3
1
GID178
Gıda Kimyası
3
5
3
3
1
1
1
3
1
1
1
1
1
1
3
1
GID174
Gıda Mikrobiyolojisi
2
1
2
3
2
1
5
1
5
5
2
1
1
1
3
1
GID176
Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuvarı
2
1
2
3
2
1
5
1
5
5
2
1
1
1
3
1
GID186
Hijyen ve Sanitasyon
2
1
1
2
1
1
5
1
2
1
2
1
1
1
2
1
GID169
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
1
1
1
1
1
1
1
1
1
2
1
2
2
1
5
ISL100
İşletme Yönetimi
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
5
5
1
END100
Kalite Güvencesi ve Standartları
1
1
1
1
1
1
3
1
1
1
5
1
1
1
3
1
GID190
Margarin Teknolojisi
4
3
5
5
3
3
2
1
1
1
2
1
1
1
3
1
MAT100
Matematik
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
5
1
1
1
1
GID291
Mesleki Yabancı Dil
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
3
1
4
1
GID180
Meyve ve Sebze Teknolojisi
3
3
5
5
4
2
2
2
4
3
2
1
1
1
3
1
GID179
Özel Gıdalar Teknolojisi
3
3
5
5
4
2
2
2
4
3
2
1
1
1
3
1
GID192
Su Analizleri
1
3
2
1
1
1
1
1
5
3
1
3
1
1
2
1
GID184
Süt Teknolojisi
3
3
5
5
4
2
2
2
4
3
2
1
1
1
3
1
GID182
Tahıl Teknolojisi
3
3
5
5
4
2
2
2
4
3
2
1
1
1
3
1
ZTD100
Türk Dili
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
GID297
Uygulamalı Girişimcilik
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
3
3
5
3
ZYD100
Yabancı Dil
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
GID196
Yağ Analiz ve Kalite Kontrolü
2
2
2
2
2
1
1
5
5
1
5
2
1
4
1
GID293
Yağ Kimyası
2
3
1
1
2
1
1
1
1
1
1
2
2
1
2
1
GID194
Yem Analizleri
1
2
2
1
1
1
1
1
2
2
1
2
1
1
1
1
GID285
Zeytin ve Zeytinyağı Teknolojisi
4
4
5
4
2
2
2
1
1
1
2
1
1
1
2
1
Loading…
Program Bilgileri
Öğretim Programı
Programın Öğrenme Çıktıları
Ders-Program Yeterlilik İlişkileri
Ders-Kategori Listesi
Alınacak Derece
Amaç Ve Hedefler
Bölüm Başkanı Ve AKTS Koordinatörü
Kabul Koşulları
Mezuniyet Koşulları
Program Yeterlilikleri (Gruplandırılmış)
Program Yeterlilikleri (İlişkilendirilmiş)
Program Yeterlilikleri (Sıralı)
Sınav Değerlendirme Kuralları
Üst Kademeye Geçiş