v
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES339 - Besin Endüstrisinde Artık ve Atıklar
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Artık ve yan ürün temel kavramları  
2Besin endüstrisi yan ürünleri ve artıklarının kaynakları ve özelikleri  
3Atık su organik içeriğinin belirlenmesi ve varyasyonu  
4Birincil atık su arıtım yöntemleri  
5Süt endüstrisi artık ve yan ürünlerinin değerlendirilmesi  
6Meyve-sebze endüstrisi artık ve yan ürünlerinin değerlendirilmesi  
7Ara Sınav  
8Tahıl endüstrisi artıkları ve değerlendirilmesi  
9Et endüstrisi artıkları ve değerlendirilmesi  
10Şeker endüstrisi artık ve yan ürünlerinin değerlendirilmesi  
11Yağ endüstrisi artık ve yan ürünlerinin değerlendirilmesi  
12Fermente ürün endüstrisi artık ve yan ürünlerinin değerlendirilmesi  
13Bira endüstrisi artıkları ve değerlendirilmesi  
14Yan ürünler ve artıkların biyoteknolojik yöntemlerle zenginleştirilmesi  
15   
16   

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları