Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES339 - Besin Endüstrisinde Artık ve Atıklar
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Artık ve yan ürün temel kavramları
2
Besin endüstrisi yan ürünleri ve artıklarının kaynakları ve özelikleri
3
Atık su organik içeriğinin belirlenmesi ve varyasyonu
4
Birincil atık su arıtım yöntemleri
5
Süt endüstrisi artık ve yan ürünlerinin değerlendirilmesi
6
Meyve-sebze endüstrisi artık ve yan ürünlerinin değerlendirilmesi
7
Ara Sınav
8
Tahıl endüstrisi artıkları ve değerlendirilmesi
9
Et endüstrisi artıkları ve değerlendirilmesi
10
Şeker endüstrisi artık ve yan ürünlerinin değerlendirilmesi
11
Yağ endüstrisi artık ve yan ürünlerinin değerlendirilmesi
12
Fermente ürün endüstrisi artık ve yan ürünlerinin değerlendirilmesi
13
Bira endüstrisi artıkları ve değerlendirilmesi
14
Yan ürünler ve artıkların biyoteknolojik yöntemlerle zenginleştirilmesi
15
16
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri