Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES337 - Etkili Mutfak Planlama ve Araç-Gereç
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Servisin tanımı ve önemi
2
Servis bölümlerinin tanımı, personelin iş bölümü
3
Servis yöntemleri ve özellikleri
4
Ülkeler arasında farklı servis yöntemleri
5
İyi bir servisin önemli noktaları
6
Kötü servise neden olan etkenler
7
Ara sınav
8
Menü hazırlamanın önemli noktaları
9
Ön hazırlık, servis, serviste kullanılan araç gereçler, masadaki yerleri ve masa düzeni
10
Servis personelinin özellikleri ve tüketici ilişkileri
11
Servisin gerçekleştirilmesi(servisin uygulanması ve kirli tabakların yıkanması, faturanın teslim edilmesi, müşterinin uğurlanması)
12
Davetiye ve ziyafetlerde masa düzeni
13
Ziyafet protokolleri ve ziyafet anlaşmalarının kuralları
14
Yemek masası protokolleri ve protokolün servis kuralları
15
16
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri