v
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES337 - Etkili Mutfak Planlama ve Araç-Gereç
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Servisin tanımı ve önemi  
2Servis bölümlerinin tanımı, personelin iş bölümü  
3Servis yöntemleri ve özellikleri  
4Ülkeler arasında farklı servis yöntemleri  
5İyi bir servisin önemli noktaları  
6Kötü servise neden olan etkenler  
7Ara sınav  
8Menü hazırlamanın önemli noktaları  
9Ön hazırlık, servis, serviste kullanılan araç gereçler, masadaki yerleri ve masa düzeni  
10Servis personelinin özellikleri ve tüketici ilişkileri  
11Servisin gerçekleştirilmesi(servisin uygulanması ve kirli tabakların yıkanması, faturanın teslim edilmesi, müşterinin uğurlanması)  
12Davetiye ve ziyafetlerde masa düzeni  
13Ziyafet protokolleri ve ziyafet anlaşmalarının kuralları  
14Yemek masası protokolleri ve protokolün servis kuralları  
15   
16   

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları