v
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES335 - Menü Planlama
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Menü kavramı, gelişimi  
2Menü Türleri  
3Menü Türleri  
4Menü Planlama İlkeleri  
5Menü Planlama İlkeleri  
6Standart Reçeteler  
7Ara Sınav  
8Okul öncesi ve ilköğretimde menü planlama  
9Adölesanlarda menü planlama  
10Yaşlılarda ve vejeteryanlarda menü planlama  
11İşçilerde menü planlama  
12Hastalıklara göre menü planlama I  
13Hastalıklara göre menü planlama II  
14Menü örnekleri/Pratik Uygulamaları  
15   
16   

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları