Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES335 - Menü Planlama
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Menü kavramı, gelişimi
2
Menü Türleri
3
Menü Türleri
4
Menü Planlama İlkeleri
5
Menü Planlama İlkeleri
6
Standart Reçeteler
7
Ara Sınav
8
Okul öncesi ve ilköğretimde menü planlama
9
Adölesanlarda menü planlama
10
Yaşlılarda ve vejeteryanlarda menü planlama
11
İşçilerde menü planlama
12
Hastalıklara göre menü planlama I
13
Hastalıklara göre menü planlama II
14
Menü örnekleri/Pratik Uygulamaları
15
16
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri