Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES332 - Vücut Ağırlığı Denetimi
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Beslenmeye Giriş
2
Vücut Ağırlığı Denetimi - Beslenme
3
Besin Grupları: Ekmek ve Tahıllar
4
Besin Grupları: Sebze ve meyveler
5
Besin Grupları: Süt ve Ürünleri
6
Besin Grupları: Et ve benzeri
7
Şekerler Yağlar
8
Ara Sınav
9
Sağlıklı Tabağım
10
Besin seçimi
11
Menü Oluşturma / Değerlendirme
12
Menü Oluşturma / Değerlendirme
13
Besin Güvenliği
14
Menü Oluşturma / Değerlendirme
15
16
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri