v
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES326 - Introduction to Nutrition and Dietetic II
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Introduction to Nutrition and Dietetics - Introduction to Nutritional terminology  
2Importance of Human Nutrition -  
3Digestion, Absorption and Transport  
4Assesment of Nutritional Status  
5Factors Effectin Food Choices and Preferences  
6Basic Food Groups  
7Ara sınav  
8Food Groups - Cereals  
9Mid Term Exam I  
10Food Groups - Meat and Eggs  
11Food Groups - Milk and cheese  
12Food Groups - Fruits and Vegetables  
13Food Groups - Fats and Sugars  
14Healthy Nutrition Review  
15   
16   

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları