Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES326 - Introduction to Nutrition and Dietetic II
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Introduction to Nutrition and Dietetics - Introduction to Nutritional terminology
2
Importance of Human Nutrition -
3
Digestion, Absorption and Transport
4
Assesment of Nutritional Status
5
Factors Effectin Food Choices and Preferences
6
Basic Food Groups
7
Ara sınav
8
Food Groups - Cereals
9
Mid Term Exam I
10
Food Groups - Meat and Eggs
11
Food Groups - Milk and cheese
12
Food Groups - Fruits and Vegetables
13
Food Groups - Fats and Sugars
14
Healthy Nutrition Review
15
16
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri