Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES325 - İşçilerde Beslenme İlkeleri
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
İşçi beslenmesi ve önemi
2
İş verimliliği ve beslenme
3
İş sağlığı ve güvenliğinin önemi
4
İşçi beslenmesinde karşılaşılabilecek sorunlar
5
İş yerinde ve iş dışında işçilerin beslenme durumları
6
Oksidatif stres ve diğer sağlık sorunları
7
Ara Sınav
8
Meslek hastalıklarında beslenmenin önemi
9
İşçi beslenmesinde karşılaşılabilecek sorunlar
10
İşçilerin yeterli ve dengeli beslenmelerini sağlamak için alınacak önlemler
11
İş yerinde sağlıklı beslenme
12
Çalışma hayatı ve beslenme açısından işçilerde risk grupları
13
Meslek gruplarına göre enerji ve besin öğesi gereksinmeleri
14
Çevre ve işçi sağlığı
15
16
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri