v
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES325 - İşçilerde Beslenme İlkeleri
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1İşçi beslenmesi ve önemi  
2İş verimliliği ve beslenme  
3İş sağlığı ve güvenliğinin önemi  
4İşçi beslenmesinde karşılaşılabilecek sorunlar  
5İş yerinde ve iş dışında işçilerin beslenme durumları  
6Oksidatif stres ve diğer sağlık sorunları  
7Ara Sınav  
8Meslek hastalıklarında beslenmenin önemi  
9İşçi beslenmesinde karşılaşılabilecek sorunlar  
10İşçilerin yeterli ve dengeli beslenmelerini sağlamak için alınacak önlemler  
11İş yerinde sağlıklı beslenme  
12Çalışma hayatı ve beslenme açısından işçilerde risk grupları  
13Meslek gruplarına göre enerji ve besin öğesi gereksinmeleri  
14Çevre ve işçi sağlığı  
15   
16   

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları