v
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES125 - Türk Mutfak Kültürü
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Türk mutfak kültürü ve tarihi  
2Türk mutfağına özgü yiyecek-içecekler, hazırlama pişirme yöntemleri ve kullanılan araç-gereçler, sofra düzeni  
3Türk mutfağında geleneksel ve bölgesel/yöresel besin işleme ve saklama uygulamaları  
4İç Anadolu bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları  
5Doğu Anadolu bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları  
6Güneydoğu Anadolu bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları  
7Ara sınav  
8Karadeniz Bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları  
9Ege Bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları  
10Akdeniz Bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları  
11Marmara Bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları  
12Özel gün ve etkinliklerde Türk mutfak kültürü ve uygulamaları  
13Özel gün ve etkinliklerde Türk mutfak kültürü ve uygulamaları  
14Ramazanda Türk Mutfağı, bireysel öneriler  
15   
16   

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları