v
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES 427 - Besin Alerjileri ve Besin Duyarlılığı
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Besin alerjisi ve duyarlılıklarının tanımı  
2Besin alerjisi ve duyarlılıklarının patofizyoljisi  
3Ig-E aracılı, Non-Ig E aracılı, mixed tip reaksiyonlar  
4Besin intoleransları  
5Besin alerjilerinde tanı yöntemleri  
6Alerji oluşumuna neden olan besinler  
7Ara Sınav  
8Besin alerjilerinde beslenme tedavisi  
9Besin alerjilerinde beslenme tedavisi  
10Besin alerjilerine yönelik tarifelerin geliştirilmesi  
11Besin alerjilerine yönelik tarifelerin geliştirilmesi  
12Alerjinin önlenmesi  
13Besin alerjileri ve diğer hastalıklarla ilişkisi  
14Besin endüstrisinde alerjen gıdalar ve yasal düzenlemeler  
15   
16   

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları