Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Türk mutfak kültürü ve tarihi
2
Türk mutfağına özgü yiyecek-içecekler, hazırlama pişirme yöntemleri ve kullanılan araç-gereçler, sofra düzeni
3
Türk mutfağında geleneksel ve bölgesel/yöresel besin işleme ve saklama uygulamaları
4
İç Anadolu bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları
5
Doğu Anadolu bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları
6
Güneydoğu Anadolu bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları
7
Ara sınav
8
Karadeniz Bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları
9
Ege Bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları
10
Akdeniz Bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları
11
Marmara Bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları
12
Özel gün ve etkinliklerde Türk mutfak kültürü ve uygulamaları
13
Özel gün ve etkinliklerde Türk mutfak kültürü ve uygulamaları
14
Ramazanda Türk Mutfağı, bireysel öneriler
15
16
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri