v
Geri
Yazdır
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Türk mutfak kültürü ve tarihi  
2Türk mutfağına özgü yiyecek-içecekler, hazırlama pişirme yöntemleri ve kullanılan araç-gereçler, sofra düzeni  
3Türk mutfağında geleneksel ve bölgesel/yöresel besin işleme ve saklama uygulamaları  
4İç Anadolu bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları  
5Doğu Anadolu bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları  
6Güneydoğu Anadolu bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları  
7Ara sınav   
8Karadeniz Bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları  
9Ege Bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları  
10Akdeniz Bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları  
11Marmara Bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları  
12Özel gün ve etkinliklerde Türk mutfak kültürü ve uygulamaları  
13Özel gün ve etkinliklerde Türk mutfak kültürü ve uygulamaları  
14Ramazanda Türk Mutfağı, bireysel öneriler  
15   
16