v
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES308 - Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Beslenme II
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Gıda Hizmet Sisteminde Ticari Kuruluşlar   
2Organizasyon  
3Ticari Kuruluşlarda Organizasyon ve Mutfak Personeli  
4 Ticari İşletmeler İçin Mutfak Planı  
5Gıda Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri  
6Yiyecek Hizmet Sistemlerinde Sosis, Kepçe, Garnitür ve Sebze Segmentleri  
7 Büyük Ölçekli Gıda Hazırlığı  
8Ticari İşletmelerde Hizmet Yöntemi  
9Servis Metotları  
10Hijyen  
11HACCP  
12Maliyet Kontrol  
13Gıda Servis Sistemlerinde HACCP ve ISO 22000 Yaklaşımı  
14Gıda Servis Sistemlerinde Kullanılan Kontrol Sistemi  
15   
16   

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları