v
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES322 - Yaşlılıkta Beslenme
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1Yaşlılık süreci ve özellikleri  
2Dünya’da ve Türkiye'de yaşlı nüfus yapısı  
3Yaşlılığın fizyolojisi  
4Yaşlanmanın fiziksel, sosyal ve çevresel etkileri  
5Yaşlı bireylerin beslenme durumlarının değerlendirilmesi  
6Hastalıkların oluşumunda beslenmenin etkisi  
7Hastalıkların oluşumunda beslenmenin etkisi  
8Yaşlılık döneminde sık görülen hastalıklarda beslenme  
9Yaşlılık döneminde sık görülen hastalıklarda beslenme  
10Yaşlılık döneminde sık görülen hastalıklarda beslenme  
11Yaşlılık döneminde besin ilaç etkileşimi  
12Yaşlılık döneminde besin güvencesi ve güvenliği  
13Yaşlı bakım merkezlerinde beslenmenin planlanması  
14Yaşlı bakım merkezlerinde beslenmenin planlanması  

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları