Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES103 - Mesleki Oryantasyon
DERS AKIŞI
Hafta
Konu
Ön Hazırlık
Metodoloji
1
Beslenme ve Diyetetik Bölümünün ve Anabilim dallarının tanıtımı
2
Beslenme ve Diyetetik Bölümünün ve Anabilim dallarının tanıtımı
3
Mesleki etik ve deontoloji
4
Mesleki etik ve deontoloji
5
Ders programı tanıtımı
6
Ders programı tanıtımı
7
Yönetmeliklerin ve öğrenci sorumluluklarının öğretilmesi
8
Yönetmeliklerin ve öğrenci sorumluluklarının öğretilmesi
9
Diyetisyenlik mesleği ile ilgili uygulamalar, standartlar ve meslek örgütünün tanıtılması
10
Diyetisyenlik mesleği ile ilgili uygulamalar, standartlar ve meslek örgütünün tanıtılması
11
Meslek tarihi ve uluslararası derneklerin tanıtımı
12
Meslek tarihi ve uluslararası derneklerin tanıtımı
13
Meslekleri ile ilgili temel kaynakları ve ulaşım yollarının tanıtımı
14
Meslekleri ile ilgili temel kaynakları ve ulaşım yollarının tanıtımı
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri