v
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES219 - Beslenmede Sıvı Yönetimi
DERS AKIŞI 
Hafta 
Konu 
Ön Hazırlık 
Metodoloji 
1 Su ve sağlık  
2İçecekler ve sağlık  
3İçececekler için yasal düzenlemeler  
4Alkolsüz soğuk içecekler ve servisi  
5Alkolsüz soğuk içecekler ve servisi  
6Alkolsüz sıcak içecekler ve servisi  
7Alkolsüz sıcak içecekler ve servisi  
8Alkollü içecekler ve servisi  
9Alkollü içecekler ve servisi  
10Türkiye'ye özgü içecekler  
11Uluslararası İçecekler  
12Farklı içecek tarfileri geliştirme  
13Farklı içecek tarfileri geliştirme  
14Farklı içecek tarfileri geliştirme  
15   
16   

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları