Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES329 - Besin Tüketim Durumu Değerlendirme Yöntemleri
Sayı
Öğrenme Çıktısı
1
Besin tüketim durumunun değerlendirilmesinin önemini ve gerekliliğini kavrar
2
Ulusal, hane halkı ve bireysel düzeyde besin tüketim durumunun değerlendirilmesi ayrımımı yapar
3
Besin tüketim durumunun değerlendirilmesinde kullanılan farklı yöntemleri bilir
4
Besin tüketim kaydı yöntemlerinin güçlü ve zayıf yönlerini öğrenir
5
Besin tüketim durumunun değerlendirilmesinde kullanılan yeni teknolojileri bilir
6
Özel gruplarda besin tüketim durumunun saptanmasında en uygun yöntemleri bilir ve uygular
7
Besin tüketim verilerinden enerji ve besin ögelerinin alımını hesaplar ve ulusal/uluslararası önerilere göre değerlendirir
8
9
10
11
12
13
14
15
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri