Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES 427 - Besin Alerjileri ve Besin Duyarlılığı
Sayı
Öğrenme Çıktısı
1
Besin alerjisi ve duyarlılıklarını tanımlayabilir
2
Besin alerjisi ve duyarlılıklarının patofizyolojisini öğrenebilir
3
Besin alerjileri ve duyarlılıklarının tanısında kullanılan yöntemleri öğrenebilir
4
Besin alerjileri ve duyarlılıklarında uygulanacak beslenme tedavisini öğrenebilir
5
Besin alerjileri ve duyarlılıklarına özgü tarife geliştirebilir
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri