Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES204 - Besin Kimyası Analizleri II
Sayı
Öğrenme Çıktısı
1
Besin kalitesi kavramını bilir ve kaliteyi etkileyen etmenler hakkında bilgi sahibi olur.
2
Besin kalitesinin duyusal olarak değerlendirilmesinde kullanılan yöntemleri bilir ve uygular.
3
Fonksiyonel besinler hakkında yeterli bilgiye sahip olur.
4
Besinlerle ilgili güncel konuları tartışma becerisi kazanır.
5
Besin bileşenlerinin kimyasal olarak önemli özelliklerini ayırt eder ve tanımlar.
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri