v
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES 228 - Beslenme İlkeleri II
Sayı 
Öğrenme Çıktısı 
1Besinlerdeki besin öğelerinin kayıplarını en aza indirmek için içeriğe uygun hazırlama ve pişirme tekniklerini öğrenir.
2Vitamin ve mineral içerikleri yönünden besinleri değerlendirip insan beslenmesindeki önemini kavrar
3Farklı yaş ve cinsiyete göre günlük vitamin ve mineral gereksinmelerini bilerek diyet örüntüsünü bu açıdan yorumlar
4Su ve elektrolitlerin vücut çalışmasındaki önemini öğrenir
5Menü planlamanın nasıl yapılacağını öğrenecek ve menü planlama becerisi kazanır.
6 
7 
8 
9 
10 
11 
12 
13 
14 
15 

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları