v
Geri
Yazdır
Sayı 
Öğrenme Çıktısı 
1Türk Mutfağının genel kültürel özellikleri ve tarihsel gelişimini öğrenir
2Türk Mutfağına özgü yiyecek-içecekler, hazırlama-pişirme yöntemlerinin, sofra düzeninin ve kullanılan araç-gereçleri öğrenir
3Bölgelere/yörelere göre mutfakları tanır, bu doğrultuda bireysel beslenme önerileri verir
4Bölgelere göre Türk Mutfağı uygulamalarını öğrenir, beslenme önerilerinde bu uygulamaları göz önüne alır
5 
6 
7 
8 
9 
10 
11 
12 
13 
14 
15 

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları