Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES 116 - Dünya Mutfakları
Sayı
Öğrenme Çıktısı
1
Dünya'daki farklı kültürleri araştırır
2
Kültürlerin mutfaklara olan etkilerini ilişkilendirir
3
Farklı mutfakların yerel yemeklerini öğrenir.
4
Türk mutfağı'nın diğer mutfaklardan ayıran özellikleri kavrar.
5
Türk yöresel yemekleri ile ilgili yayın tarar.
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Loading…
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri