v
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - HEMŞİRELİK - HEM 301 - Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği
Sıra No 
Program Öğrenme Cıktıları 
Katkı Düzeyi 
1 
2 
3 
4 
5 
1Hemşirelik alanı ile ilgili güncel kuramsal ve uygulamalı bilgilere sahip olur.    x
2Mesleki uygulamalarında temel tıp, psikoloji ve sosyoloji gibi diğer alanlardan edindiği geniş tabanlı bilgiyi, hemşirelik bilimi ile bütünleştirerek kullanır.     x
3Birey, aile, grup ve toplumun sağlık eğitim gereksinimlerini belirleme ve bu doğrultuda eğitim ve danışmanlık yapabilme becerisi kazanır.     x
4Bakımın sürekliliğini sağlamak için diğer sağlık ekip üyeleriyle işbirliği yapar ve etkili iletişim kurar.     x
5Hemşirelik alanında edindiği bilgi ve becerileri eleştirel bir yaklaşımla değerlendirir.    x
6Hemşirelik uygulamalarında toplumsal, bilimsel, kültürel ve etik değerlere uygun hareket eder.    x
7Hemşirelik alanı ile ilgili sorunları tespit edip çözüm önerileri getirebilir.    x
8Sorumluluğu altında çalışanların gelişimlerine yönelik etkinlikleri planlayabilmeyi ve yönetebilmeyi öğrenir.    x 
9Hemşirelik alanında gelişmeleri en az bir yabancı dili kullanarak izler ve meslektaşları ile iletişim kurar.  x  
10Hemşirelikle ilgili yapılacak araştırmalarda sorumluluk alır.   x 
11Yaşam boyu öğrenme ilkesini benimser.    x
12Hemşirelik alanının gerektirdiği düzeyde bilişim ve iletişi teknolojilerini kullanabilme becerisine sahiptir.   x 

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları